Byggeriet

AART architects har vundet projektkonkurrencen om opførelsen af ny skole og børnehus i Vrå med folkebibliotek, musisk skole, ungdomsklub, idrætshal og sammenhængende udearealer.

Vinderprojektet hedder Læringsskoven og er tegnet af AART architects i et samarbejde med JAJA architects og Søren Jensen rådgivende ingeniører.

Meget mere end institutioner
Projektet er fremtidens læringssted og dagligdagens samlingspunkt i Vrå, og sætter bæredygtige og pædagogiske principper højt. Placeringen i skov og natur, hvor byen møder landet, giver rige muligheder for forskellige pædagogikker og undervisningsformer, som inspirerer og udfordrer børn og voksne både i lege-og læringssituationer. Grænsen mellem læring, kultur, idræt, bevægelse, fritidsaktiviteter og almindeligt socialt samvær er flydende, hvor alle uanset alder og interesser er velkomne.

Nedenstående illustrationer er ikke endelige, og der tages forbehold for ændringer frem mod første halvdel af 2018, hvor byggeriet går i gang.

Vrå Skole og Børnehus - overordnet idé

Hjerterummet - det samlende midtpunkt

Skolens læringsrum, klasser og fællesområder

Børnehuset: Børnehave og vuggestue

Udeområder

Facader og snit