Det sker

Hjørring Kommune ønsker at give alle mulighed for at følge med i byggeriet af Vrå Skole og Børnehus. Derfor vil vi på denne side løbende annoncere alle offentlige arrangementer.

7. marts 2019: Borgermøde, Vrå

Hjørring Kommune inviterer alle interesserede til at høre om planerne for Vrå Skole og Børnehus samt udstykningen af nye byggegrunde ved Galgebakkevej. 

Dato: 7. marts 2019
Tid: 19.00-21.00 
Sted: Idrætscenter Vendsyssel, Vrå 

På mødet vil projektledelsen for Vrå Skole og Børnehus informere om det kommende byggeri og præsentere skitserne. Der er fra arkitekter og projektledelse lagt stor vægt på at skabe et tæt samspil mellem inde- og uderum, og det er tanken, at placeringen mellem mark og skov skal inspirere til læring på nye måder. Det bliver muligt at stille spørgsmål til projektet og til forslagene til, hvordan der kan formes et spændende landskab i tilknytning til det nye byggeri.

Vrå Skole og Børnehus bygges sammen med Idrætscenter Vendsyssel og vil ud over skole, børnehave og vuggestue  også huse Vrå Bibliotek, Hjørring Musiske Skole og Vrå Ungdomsklub. Hjørring Kommune ønsker hermed at skabe et nyt samlingspunkt i byen, hvor alle uanset alder og interesser er velkomne, og hvor grænserne mellem læring, kultur, idræt, bevægelse og fritid bliver flydende.

På mødet vil en repræsentant kommunens grundsalgsafdeling desuden fremlægge planerne for et område ved Galgebakkevej, hvor der i løbet af foråret åbnes for salg af nye byggegrunde.

Program

  • Information om Vrå Skole og Børnehus
  • Information om grundsalg på Rævebakkevej
  • Oplæg om anvendelse af overskudsjord fra byggeprojekt til nyt landskab ved Vrå Skole og Børnehus

Ønsker du yderligere oplysninger om arrangementet, kan du henvende dig til:      

Vrå Skole og Børnehus, projektchef Henrik Bøgeskov Lolholm, 41937676
Vrå Skole og Børnehus, projektleder Lars Ole Christensen, 41223595
Grundsalg, Ulla Borup Guntofte, 72336773

 

4. maj 2019: Bygningskulturuge

Vrå Skole og Børnehus deltager med et arrangement i FBL-Hjørrings årlige bygningskulturuge. 

Tid: Program følger.
Sted: Program følger.